Asus Router DSL-AC55U

Rendelhető

 

  • 7 év jótállással vásárolhat!

 

   

   

  Üzenet:
  74 990 Ft
  Válassza ki Ön az online árat:
  vagy

  keressen minket az alábbi telefonszámon +36 30 162 1874 munkaidőben 09:00 és 16:30 között, esetleg írjon e-mailt a akos@magicsystem.hu e-mail címre

  Általános jellemzők
  Márka
  Asus
  Wi-Fi sebesség
  1200 Mbit/s
  Antennák száma
  4
  Működési frekvencia
  2.4 GHz és 5 GHz
  LAN portok száma
  4 port
  LAN sebesség
  10/100/1000 Mbit/s
  WAN sebesség
  10/100/1000 Mbit/s

  - Egyidejű Dual Band: 867 Mbps 5 GHz-en és 300 Mbps 2,4 GHz-en
  - A két WAN port a DSL és Ethernet számára kétszer annyi lehetőséget kínál – lehet vezeték nélküli router, vagy DSL modem
  - Kompatibilis VDSL2, ADSL2/2+, ADSL, üvegszálas és vezetékes szolgáltatásokkal, hogy a jövő elvárásainak is teljesen megfeleljen
  - Gigabit Ethernet portok a gyors és megbízható internet teljesítményért
  - A többfunkciós USB portok támogatják a fájlmegosztást, nyomtató megosztást, média streamelést és a 3G/4G-t
  - VDSL/ADSL WAN többszörös szolgáltatás IPTV támogatáshoz
  - PPTP/Open VPN szerver és VPN kliens támogatás
  - A Download Master és a továbbfejlesztett média szerver bárhol lehetővé teszik a letöltést és a streamelést
  - Az ASUS AiCloud lehetővé teszi, hogy bárhol hozzáférj, szinkronizáld és streameld az adataidat

  Időtálló sokoldalúság 802.11ac vezeték nélkül sebességgel

  Az ASUS DSL-AC55U egy ADSL/VDSL 802.11ac Wi-Fi modem router, akár 1167 Mbps kombinált dual-band adatsebességgel. Az 5 GHz-es sávon a 802.11ac 867 Mbps vezeték nélküli adatátvitelt kínál, miközben 2,4 GHz-en a 802.11n teljesítménye 300 Mbps-et támogat. Kompatibilis ADSL2/2+, ADSL, VDSL2, üvegszálas és vezetékes szolgáltatásokkal, ez a csúcs specifikáció biztosítja az időtállóságot.

  Az ASUS AiRadar növeli a Wi-Fi stabilitását és akár 150%-kal javítja a lefedettséget. A legfontosabb, hogy az univerzális sugárformálás nem csak 802.11ac kliensekkel működik, de 802.11a/b/g/n kliensekkel is. Az erőteljes hardveres NAT gyorsítással és a beépített Gigabit Ethernettel, a DSL-AC55U teljes Gigabit internet teljesítményt kínál 900 Mbps-nál is gyorsabb WAN-to-LAN átviteli teljesítménnyel.

  Az USB 2.0 lehetővé teszi a DSL-AC55U számára nyomtató és szkenner megosztását a hálózaton, valamint külső adattároló csatlakoztatása esetén nagysebességű NAS (Network Attached Storage) eszközként is képes működni.

  A könnyen használható ASUSWRT grafikus felület szabadjára engedi a DSL-AC55U erejét, amely robusztus irányítást kínál, hogy optimalizálja a hálózatot a számodra. A 30 másodperces beállítás és a könnyű forgalomkezelés azt jelenti, hogy még az újoncok is élvezhetik a kifinomult funkciókat, a haladó felhasználók pedig imádni fogják az IPv6 támogatást, a több vezeték nélküli SSID-t és a titkosított VPN hozzáférést.

  Megnövelt jelerősség és –stabilitás

  Az ASUS AiRadar intelligensen tökéletesíti a vezeték nélküli kapcsolatot az exkluzív ASUS RF finomhangolással. Ez biztosítja a kibővített lefedettséget, a megnövelt adatsebességet és a továbbfejlesztett stabilitást.

  Teljes rugalmasság a DSL, Ethernet, vagy 3G/4G LTE Internet kapcsolatokkal

  DSL-AC55U többféle módon képes csatlakozni az Internet-hez, választható DSL, Ethernet, vagy 3G/4G LTE. Használhatod a DSL-AC55U-t DSL modemként, Wi-Fi routerként, vagy egyedülálló Wi-Fi routerként, az igényeidnek megfelelően. Képes azonnal váltani a kapcsolatok között, ha egyik nem működne (és visszaváltani, amikor megjavul), illetve kombinálni is lehet a kapcsolatokat a nagyobb sávszélességért, ennek köszönhetően tökéletes egy megbízható, mindig működő internet kapcsolathoz. Kompatibilis USB meghajtó szükséges

  Gigabites internetezés hardveres NAT funkcióval

  Az erőteljes hardveres NAT gyorsító motorral és a beépített Gigabit Ethernet-tel a DSL-AC55U teljes Gigabit teljesítményt kínál. A WAN-to-LAN adatátviteli teljesítménye 900 Mbps felett van, ami 4,5-szer gyorsabb, mint a hagyományos szoftver alapú NAT-tal rendelkező Gigabites routereké. Ez csökkenti az útszűkületek lehetőségét gyors internet kapcsolatoknál.

  A hálózat külső tárolóeszközökkel, nyomtatókkal és más készülékekkel bővítése

  Legyen a DSL-AC55U a média- és eszköz központod. Csatlakoztass külső tároló meghajtókat, nyomtatókat, szkennereket és sok egyéb USB eszközt a két beépített USB porttal, hogy megoszd azokat a hálózatban lévő PC-kel. Hogyha az eszközeid hálózatba vannak kötve, akkor könnyebb lesz hozzáférni azokhoz, mint valaha.

  Robusztus szabályozási lehetőségek és optimalizálás a DSL ASUSWRT-vel

  A DSL-ASUSWRT Dashboard grafikus felületén egyetlen helyen állíthatók be, figyelhetők és szabályozhatók a hálózati alkalmazások. Az új, műszerfalszerű felület segítségével az összes kliens és az összes beállítás egyetlen grafikus felületen felügyelhető, és a frissítések is csak egyetlen kattintást igényelnek. Próbálja ki az ASUSWRT-t.

  ASUS AiCloud – az igény szerinti világ!

  Az ASUS AiClouddal mindenütt és mindig elérheti az adatait, ahol van internetkapcsolat. Ez összeköti az otthoni hálózatot és az online webes tárhelyszolgáltatást, és elérhetővé teszi őket az iOS AiCloud mobil alkalmazásával, vagy a webböngészőből, egy személyes URL címen keresztül. További részletek.

  Letöltés és lejátszás mindenhonnan

  A Download Masterrel és a továbbfejlesztett médiakiszolgálóval letölthetők, majd lejátszhatók az útválasztóra kötött USB-s tárolóeszközön található fájlok készülékek széles körén, például PC-ken, táblagépeken, PS4-en, XBoxon, és intelligens tévéken. A Download Master képes akkor is folytatni a fájlok letöltését, ha a PC ki van kapcsolva, illetve távolról is figyelhető és szabályozható a letöltések állapota.

  Jobb online többfeladatos működés akár 300 ezer adatkapcsolatig

  Az akár 300 ezer egyidejű kapcsolat kezelése a szokásos útválasztók képességének hússzorosa: ez kiváló teljesítményt eredményez lassulás nélkül a legdurvább forgalmi helyzetekben is.Az akár 300 ezer egyidejű kapcsolat kezelése a szokásos útválasztók képességének hússzorosa: ez kiváló teljesítményt eredményez lassulás nélkül a legdurvább forgalmi helyzetekben is. Több letöltés is képes egy időben futni azért, hogy még kiegyenlítettebb felhasználói élményt nyújtson. A több adatkezelési munkamenet gyorsabb és pufferelés nélküli HD lejátszást és akadásmentes internetes játékot jelent még akkor is, amikor közben tartalmakat tölt le. Ezáltal többre lehet képes a saját életstílusának veszélyeztetése nélkül.

  VPN szerver és kliens a titkosított távoli kapcsolathoz

  A virtuális személyes hálózat (VPN) szerverrel és a VPN klienssel elérheted távolról az otthoni hálózatod, vagy titkosítva böngészheted az internetet, nincs szükség fizetett VPN szolgáltatásra, illetve dedikált VPN szerverre.

  Vezeték nélküli Igen
  USB csatlakozó Van

  LAN

  LAN portok száma  4 port
  LAN sebesség  10/100/1000 Mbit/s

  WAN

  WAN portok száma 1 port
  WAN sebesség 10/100/1000 Mbit/s

  WiFi

  Wi-Fi sebesség 1200 Mbit/s
  Működési frekvencia  2.4 GHz és 5 GHz
  Antennák száma 4
  Vezeték nélküli szabványok
  802.11b
  802.11g
  802.11n
   
  802.11ac

  Biztonság

  WEP titkosítás
  64 bit
  128 bit
  Biztonsági lehetőségek
  WPA
   
  WPA2
  PSK
   
  WPS
   
  VPN
  Tűzfal
  QoS
  Asus Router DSL-AC55U
  Üzenet:
  74 990 Ft
  Válassza ki Ön az online árat:
  Még nem írt véleményt a termékről?

  Termékinformációt, árajánlatot vagy visszahívást kér?

  Kérjük valós adatokat adjon meg a megrendelés sikeressége érdekében!

  Egyszerű megrendelés üzenetben!

  Az alábbi mezők kitöltésével rendelheti meg ezt a terméket. Ha mást is szeretne vásárolni, írja be az üzenet rubrikába. Hamarosan telefonon keressük a részletek miatt.

  Kérjük valós adatokat adjon meg a megrendelés sikeressége érdekében!

  Köszönjük

  6
  2
  vásárlónk bizalmát
  Online Márkabolt
  Iratkozzon fel hírlevelünkre!