Asus Router AC1300Mbps - RT-AC58U v.3

Rendelhető

 

  • 7 év jótállással vásárolhat!

 

   

   

  Üzenet:
  44 990 Ft
  Válassza ki Ön az online árat:
  vagy

  keressen minket az alábbi telefonszámon +36 30 162 1874 munkaidőben 09:00 és 16:30 között, esetleg írjon e-mailt a akos@magicsystem.hu e-mail címre

  Általános jellemzők
  Márka
  Asus
  Wi-Fi sebesség
  1300 Mbit/s
  Antennák száma
  4
  Működési frekvencia
  2.4 GHz és 5 GHz
  LAN portok száma
  4 port
  LAN sebesség
  10/100/1000 Mbit/s
  WAN sebesség
  10/100/1000 Mbit/s

  AC1300 kétsávos Wi-Fi útválasztó MU-MIMO kiépítéssel és szülői felügyelettel

  • Szupergyors hálózat
       Egyidejű kétsávos AC1300 Wi-Fi sebesség és négymagos processzor a nagy válaszkészségű hálózati teljesítményért.
  • Teljes Wi-Fi sebesség több eszközön egyszerre
       MU-MIMO technológia és hatalmas, 128 MB-os memória a lehető legjobb többeszközös teljesítményhez
  • Tök letesített Wi-Fi hatótáv
       Négy külső AiRadar-os antenna a jobb Wi-Fi lefedettséghez
  • Szülő i felügyelet
       Az internetes tevékenységek figyelése és szűrése a családok és gyerekek védelméhez
  • Többcél USB 3.0 csatlakozó
       Az USB 2.0 sebességénél tízszer gyorsabb adatátvitel

  Alapvető AC fejlesztés megszakítás nélküli Wi-Fi jellelAz ASUS RT-AC58U AC1300 Dual-band Gigabit Wi-Fi Router a négy nagy erősítésű antennával és a nagyenergiájú technológiával extrém nagy működési távot biztosít.

  A 802.11ac nagysebességű teljesítménye tökéletes akár 4K Ultra HD videók streameléséhez, online játékhoz, a legújabb konzolok támogatásával, mint például az Xbox One® és a PlayStation® 4, valamint egyéb sávszélesség igényes feladatok számára.

  A több funkciót betöltő USB 3.0 port lehetővé teszi a nyomtató, merevlemez és a 3G/4G megosztást; miközben az ASUS AiCloud támogatás lehetővé teszi, hogy az otthoni PC-dről hozzáférj fájlokhoz, megoszd őket, vagy streameld őket internethez csatlakoztatott eszközökre.

  Teljes Wi-Fi sebesség több eszközön egyszerreAz MU-MIMO technológiának és az erőteljes 128 MB memóriának köszönhetően teljes Wi-Fi sebességet élvezhetsz a kompatibilis eszközökön egyszerre, anélkül, hogy várnod kéne a szekvenciális adásokra.


  Erőteljes processzor, nagyobb hálózati sebességAz RT-AC58U tökéletesített WAN to LAN sebességgel rendelkezik a legújabb négymagos A7 processzornak köszönhetően, ez biztosítja a gyors reagálású hálózati teljesítményt a sávszélesség igényes feladatok számára. Tökéletesített Wi-Fi hatótávAz RT-AC58U négy külső nagy teljesítményű antennája javítja a Wi-Fi lefedettséget a lakásban és jobb többeszközös használatot kínál. Felügyelje hálózatát bárhonnanAz egyre inkább mobillá váló életünkben minden korábbinál fontosabb, hogy egy alkalmazással kontrollálhassa a hálózatát.

  Az új ASUS Router alkalmazás az alapoktól kezdve úgy készült, hogy intuitív, de ugyanakkor robusztus legyen, lehetőséget adjon az útválasztó beállítására, a hálózati forgalom kezelésére, a kapcsolódási problémák felismerésére és akár a firmware frissítésére is anélkül, hogy akár csak be kellene kapcsolni egy PC-t. Maximális USB-sebesség és sokoldalúságAz USB 3.0 port akár 10-szer gyorsabb adatátvitelt nyújt, mint az USB 2.0. Ez az RT-AC58U-t tökéletessé teszi fájl, multimédia és 3G/4G megosztásra1, miközben az ASUS AiCloud lehetővé teszi, hogy hozzáférj a tartalomhoz távolról, illetve, hogy streamelhesd azt.

  Az összes adatod egyetlen helyen - ASUS AiCloudAz ASUS AiCloud által mindig hozzáférhesz az adataidhoz, akármikor, akárhol, ha van internet kapcsolatod.

  Összeköti az otthoni hálózatodat és az online webtárhely szolgáltatásokat, ezzel hozzáférést biztosít a fájljaidhoz az AiCloud mobil app használatával az iOS, vagy Android okostelefonodon, vagy a személyre szabott böngésző URL-en.

  Azonnal oszthatsz meg fotókat olyan szolgáltatásokon, mint a Facebook, Flickr és Dropbox, közvetlenül az AiCloud app-ból. Ez a te bővíthető és korlátlan személyes felhőd - és teljesen ingyenes!Maradj naprakész!Ne feledd az eszköz firmware-jét mindig naprakészen tartani, ezzel kihasználhatod a legújabb szolgáltatási és biztonsági fejlesztések előnyeit — és izgalmas új funkciókhoz juthatsz!

  Vezeték nélküli Igen
  USB csatlakozó Van

  LAN

  LAN portok száma  4 port
  LAN sebesség  10/100/1000 Mbit/s

  WAN

  WAN portok száma 1 port
  WAN sebesség 10/100/1000 Mbit/s

  WiFi

  Wi-Fi sebesség 1300 Mbit/s
  Működési frekvencia  2.4 GHz és 5 GHz
  Antennák száma 4
  Vezeték nélküli szabványok
  802.11b
  802.11g
  802.11n
   
  802.11ac

  Biztonság

  Biztonsági lehetőségek
  WPA
   
  WPA2
  WPS
   
  VPN
  Tűzfal
  QoS
  Asus Router AC1300Mbps - RT-AC58U v.3
  Üzenet:
  44 990 Ft
  Válassza ki Ön az online árat:
  Még nem írt véleményt a termékről?

  Termékinformációt, árajánlatot vagy visszahívást kér?

  Kérjük valós adatokat adjon meg a megrendelés sikeressége érdekében!

  Egyszerű megrendelés üzenetben!

  Az alábbi mezők kitöltésével rendelheti meg ezt a terméket. Ha mást is szeretne vásárolni, írja be az üzenet rubrikába. Hamarosan telefonon keressük a részletek miatt.

  Kérjük valós adatokat adjon meg a megrendelés sikeressége érdekében!

  Köszönjük

  6
  2
  vásárlónk bizalmát
  Online Márkabolt
  Iratkozzon fel hírlevelünkre!