ASUS TUF Gaming K7 Gamer billentyűzet, Magyar kiosztás

Rendelhető

 

  • 7 év jótállással vásárolhat!

 

   

   

  Üzenet:
  78 990 Ft
  Válassza ki Ön az online árat:
  vagy

  keressen minket az alábbi telefonszámon +36 30 162 1874 munkaidőben 09:00 és 16:30 között, esetleg írjon e-mailt a akos@magicsystem.hu e-mail címre

  Általános jellemzők
  Márka
  Asus
  ASUS TUF Gaming K7 optomechanikus billentyűzet IP56 víz- és porállósággal és Aura Sync megvilágítással, strapabíró repülőgép-alumínium burkolattal
  • Innovatív optomechanikus kapcsolókkal a precíz, a szokásos mechanikus billentyűzetekéhez képest huszonötszörös sebességű vezérléshez. Taktilis és lineáris kapcsolókkal is.
  • IP56 szabványú védelem a bejutó por és víz ellen; repülőgép-alumínium borítás és a hagyományos mechanikus kapcsolókhoz képest akár kétszeres élettartam a hosszú távú megbízhatóság érdekében
  • Széles és mély memóriahab csuklótámasz a kényelemért, beépített mágnesekkel a gyors leszedéshez/felrakáshoz.
  • Egyedileg megvilágított billentyűk és Aura Sync RGB LED technológia a korlátlan testre szabáshoz
  • Tegyél rá makrókat a teljes körűen programozható gombokra, állítsd a paramétereket a kibővített Armoury II szoftverrel, és tárold a profilokat a billentyűzet belső memóriájában.

   

  TUF GAMING K7

  A harctér uralásához nagy segítséget nyújtanak a TUF Gaming K7 optomechanikus kapcsolói. Válaszd ki a saját játékstílusodhoz illő lineáris vagy taktilis kapcsolókat, és használd ki a kompakt forma nyújtotta előnyöket a kontroll fenntartásához. A K7 víz- és porálló, repülőgép-alumíniumból készült borítása van, levehető csuklótámasszal rendelkezik és gombonként külön Aura Sync megvilágítást kapott – hogy gyorsan és élvezetesen világíthasd meg ragyogó fényekkel a játékbirodalmadat

   

  TUF optomechanikus kapcsolók

  Minden TUF optomechanikus kapcsoló infravörös fénysugarat bocsát ki. A billentyű lenyomásakor a fénysugár gyakorlatilag azonnal továbbítja a működtetési parancsot. Ezzel a különleges megoldással kiküszöbölhető a hagyományos fémes érintkezésre jellemző 5 ezredmásodperces visszaugrási késleltetés: a teljes működtetési idő mindössze 0,2 ezredmásodperc – gyorsabb, mint egy pislogás.

   

  IP56 víz- és porállóság

  A TUF Gaming K7 iparágvezető IP56-os víz- és porállósággal rendelkezik, optomechanikus kapcsolóinkat pedig akár 100 millió kattintásra terveztük – ez a hagyományos mechanikus kapcsolók élettartamának kétszerese. A repülőgép-alumíniumból készített burkolólemez elegáns és erős, és még a NYÁK-lap is nanobevonatot kapott, amely védi a belső fémalkatrészeket az oxidálódástól.

   

  Kompakt kialakítás

  A TUF Gaming K7 kompakt, keret nélküli formája miatt minden gomb könnyen elérhető, ezért a játékról semmi nem vonja el a figyelmet. A lebegő billentyűsapkás megoldás miatt a billentyűzet ügyesen tisztítható, a por vagy a morzsák mindenhonnan kisöpörhetők vagy kifújathatók.

   

  Mágneses rögzítésű, ergonomikus csuklótámasz

  A TUF Gaming K7 ergonomikus csuklótámasszal is rendelkezik: a vastag memóriahabot fedő műbőr borítás hűvös kényelmet kínál, amely természetesen alkalmazkodik a testtartásodhoz. A párnázott támaszt erős mágnesek tartják a helyén, de gyorsan le is vehető, ha változtatnod kell a támadás irányán vagy be kell dobni a billentyűzetet a táskába.

   

  Aura Sync

  Az Aura Sync funkcióval a teljes színskála és sokféle dinamikus megvilágítási effektus a rendelkezésedre áll, hogy olyan billentyűzeted lehessen, mint senki másnak – minden gomb alatt egyedileg vezérelhető LED-világítással. A TUF Gaming K7 RGB megvilágítása egyszerűen szinkronizálható a teljes Aura ökoszisztémával a versenytársak közül kiragyogó játékkörnyezet megteremtéséhez.

   

  Armoury II

  Az Armoury II egy továbbfejlesztett, illesztőprogramra támaszkodó szoftver, amely úgy tud kiterjedtebb vezérlést nyújtani, hogy kevesebb rendszererőforrást használ. Intuitív felhasználói felületén könnyedén beállíthatók a TUF Gaming K7 paraméterei a saját játékaidhoz – itt lehet profilokat létrehozni, személyre szabni a színeket és a fényeket, felprogramozni a gombokat, makrókat rögzíteni és egy sor mást is elvégezni. Játék közben akár hardverstatisztikák is rögzíthetők az adatok elemzéséhez.

   

  ASUS TUF Gaming K7 Gamer billentyűzet, Magyar kiosztás
  Üzenet:
  78 990 Ft
  Válassza ki Ön az online árat:
  Még nem írt véleményt a termékről?

  Termékinformációt, árajánlatot vagy visszahívást kér?

  Kérjük valós adatokat adjon meg a megrendelés sikeressége érdekében!

  Egyszerű megrendelés üzenetben!

  Az alábbi mezők kitöltésével rendelheti meg ezt a terméket. Ha mást is szeretne vásárolni, írja be az üzenet rubrikába. Hamarosan telefonon keressük a részletek miatt.

  Kérjük valós adatokat adjon meg a megrendelés sikeressége érdekében!

  Köszönjük

  6
  2
  vásárlónk bizalmát
  Online Márkabolt
  Iratkozzon fel hírlevelünkre!