ASUS TUF Dash F15 FX516PE Notebook - i5 11300H, 8 GB RAM, 15.6" FULL HD, RTX 3050 ti 4 gb, 512 GB SSD

Üzenet:
519 900 Ft
Válassza ki Ön az online árat:
vagy
Általános jellemzők
Felhasználás
Gamer (játékra)
Márka
Asus
Kijelző mérete
15.6"
Memória
8 GB DDR4
Kijelző felbontása
1920 x 1080 (Full HD)
Háttértár
512 GB SSD
Videokártya típusa
Dedikált
Videokártya modell
GeForce RTX 3050 Ti 4 GB
Szín
Szürke
Operációs Rendszer
Operációs rendszer nélkül
Line-up
TUF Dash
Cikkszám
FX516PE__unas__HN004

Leírás:

Akcióra fel!

Az új TUF Dash F15 megjelenését és érzetét a tiszta vonalak határozzák meg. Az egyszerű tipográfia a Holdfényfehér (Moonlight White) vagy Holdfogyatkozás-szürke (Eclipse Gray) modellek merész hátterének ellenpólusát képezi. Még a készülékház is lineáris szövegezést mutat, áramvonalasan zárva le a 19,9 mm-es, vékony házat. Szuperkeskeny kávák folytatják a témát, maximalizálva a képernyőfelületet és minimalizálva a figyelem elterelést. A lenyűgöző megjelenés mellett elfér a klasszikus TUF mag, mely megfelel a katonai szintű MIL-STD szabványoknak.

Áramvonalas

Nyitott terek. Precíz vonalak. Éles szögek. Új logónk előhívja mindazt az erőt és tartósságot, amit a TUF képvisel. A Dash F15 új távlatokat nyit a TUF számára, vonalat húzva a múlt és a karcsúbb, könnyebb és befogadóbb jövő között. A magokra alapozott erőre hagyatkozunk, hogy mindenki számára élvonalbeli játékélményt hozzunk el.

Mindennapi hordozhatóság

Az új vékony forma csupán 19,9 mm vékony, így könnyedén becsusszan a hátizsákodba és bárhova magaddal viheted. Ez eddig a leghordozhatóbb TUF gamer laptop: A teljesítmény feláldozása nélkül tud 10%-kal könnyebb és 20%-kal kisebb lenni a standard TUF Gaming modelleknél. Egy ilyen áramvonalas készülékbe rejtett ekkora erő mellett már csak a csapatodra kell figyelned.

Bővíthető tároló

Töltsd be az erőforrást igénylő játékokat és alkalmazásokat villámgyorsan a fürge NVM Express® (NVMe®) SSD-n. Az összes programot gyorsabban tölti be, ami annyit jelent, hogy kevesebb időt kell várakozással töltened és több idő jut a játékra. Vidd magaddal kedvenc játékaidat az akár 1 TB-os PCIe® meghajtón, vagy adj hozzá még egy meghajtót a nyitott M.2 SSD foglalaton keresztül és hozz létre sok-sok terabyte-nyi helyet a teljes gyűjteményed számára.

100% SRGB

Ma az sRGB színteret használják a legszélesebb körben digitális anyagokhoz. A 100%-os sRGB*-vel a kijelzőink vissza tudják adni az összes színt ebben a tartományban, így tökéletes színhűségnek lehetünk tanúi.

*Csak a 240 Hz-es kijelzővel rendelkező konfiguráción érhető el.

Adaptive-Sync

A játékteljesítmény folyamatosan változik annak függvényében, hogy mit játszol és mi történik a jelenetben. A legtöbb kijelző egyenletes rátán frissíti a képet, mely akkor okoz problémát, ha az új képkockák nem állnak készen a megfelelő időben. Az Adaptive-Sync dinamikusan igazítja hozzá a kijelző-frissítési értékét a GPU képkocka sebességéhez, így minimalizálva az akadozást és a bemeneti késleltetést, megszüntetve az elmélyülést gátló képszaggatást.

Tartós erő

Játssz, streamelj, kódolj bárhol. Az ultragyors Thunderbolt™ 4 azonnali, kényelmes csatlakozást tesz lehetővé a legújabb eszközökkel, mint pl. az erőteljes külső GPU-kkal vagy a dokkoló állomásokkal. A Type-C töltéssel hordozható tápegységekről is tölthetsz , így nem kell többé fali csatlakozóért reszketni, ha lemerül az akkumulátor. Az akár 16,6 órás akkumulátoridővel mindenhova nyugodtan elmehetsz.

Thunderbolt 4

Az USB 3.1 négyszeres teljesítményével a Thunderbolt™ 4 rendkívül sok eszközhöz kínál gyors csatlakoztathatóságot. Használd hatalmas sávszélességét, hogy egy külső GPU-t tudj csatlakoztatni a HD-s játékhoz vagy a 3D-s rendereléshez szükséges grafikus erő felturbózásához. Csatlakozz egy dokkoló állomáshoz, hogy asztali számítógép szintű beállítást hozz létre, bárhol. A DisplayPort™ 1.4 támogatás két db 4K-s kijelzőt 60 Hz-en, vagy egy 8K-s UHD Tv-t vagy monitort enged csatlakoztatni a magával ragadó és realisztikus látvány érdekében.

Kristálytiszta hang

A négy kivágással rendelkező két hangszóró hangos és magával ragadó, így a DTS:X™ ultra magas hanghűségű hangjainak teljes mélységét élvezheted. A hangalapú kommunikáció minden eddiginél tisztább a kétirányú zajszűréssel, mely eltávolítja a nem kívánt zajt a bejövő és kimentő audióról. A virtuális 7.1-csatornás surround hang fokozza a térbeli helyzetfelismerést a játékban, hogy rajta tudj ütni az ellenségeken. A mélyebb személyre szabást elősegítő hangszínszabályozó mellett optimalizált előbeállított módok fokozzák az élményed.

Kétirányú AI zajszűrés

A fejlett kétirányú AI zajszűrés minden beviteli eszközzel és downstream csatlakozások esetén is működik, így a mikrofon bemenetről és a bejövő folyamról is eltávolíthatod a zajt. A CPU-n is fut, felszabadítva a GPU-t, így az a maximális játékteljesítményt tudja nyújtani. A zajszűrési beállításokat programonként is személyre szabhatod, kiszűrve az olyan specifikus alkalmazásokat, mint a hang alapú csevegés, anélkül, hogy befolyásolnád a játékon belüli hangokat, melyeket nem szeretnél megváltoztatni.

Tartósan hűvös

Az átfogó hűtés által a rendszer hosszú távon megbízható marad és megnő a Dash F15 élettartama. Öt darab hűtőcső vonja el a hőt a CPU, GPU, VRM és a VRAM egységektől és oszlatja el gyorsan a négy hűtőbordán és ventilátor kimeneten, így tartva az alkatrészek hőmérsékleteit az optimális szinten. Az öntisztuló dizájn eltávolítja a szennyeződéseket a hűtőrendszerből, hogy biztosítsa a hosszú távú, teljes működőképességet. A két darab n-lapátos ventilátor ellenálló folyadékkristály polimerből készült, olyan vékonyabb lapátokat lehetővé téve, melyek nagy sebesség mellett is megtartják alakjukat, hogy maximalizálják a légáramot.

Átfogó hűtési lefedettség

A hő hatékony újra eloszlatása gyorsabb eloszlást és nagyobb folyamatos sebességeket eredményez. Igényekre szabott, réz hűtőcső rendszerünk elnyeli a CPU, GPU, VRM és a VRAM egységek felől érkező hőt és gyorsan továbbszállítja azt. A CPU-n található kiterjesztett hőeloszlató segít optimális hőmérsékleten tartani a processzort a megbízható teljesítményért, még komoly terhelés mellett is.

Továbbfejlesztett öntisztuló hűtés

Az öntisztító hűtés távol tartja a szennyeződéseket a fontos alkatrészektől, hogy fenntartsa az optimális hőeloszlatást. Továbbfejlesztett dizájnunk rövidebb pormentesítő csatornákkal rendelkezik, melyek 5%-kal több helyet hagynak a ventilátor körül, akár 15%-kal javítva a légáramot. A csatorna elszívja a port a ventilátor lapátoktól, a hűtőbordáktól és egyéb hűtő alkatrészektől, hogy biztosítsa a rendszer hosszú távú stabilitását és megbízhatóságát.

Továbbfejlesztett hűtőbordák

A hőenergiát négy hűtőborda vezeti el az oldalak mentén. Mindegyiket vékony bordák bélelik, melyek jelentős felületet alkotnak a hő minimális légellenállással történő eloszlatásához. Az új dizájn négy hűtőbordát és ventilátor kimenetet foglal magában, melyek gyorsabban és hatékonyabban fújják ki a hőt az ultravékony készülékházból.

N-lapátos ventilátorok

A karcsú készülékház kevés helyet hagy a hűtésre, így az n-lapátos ventilátorok minden jellemzőjét fejlesztjük a légáramlás maximalizálása érdekében. A beömlő nyílásokat gondosan alakítottuk ki és úgy helyeztük el őket, hogy több levegőt szívjanak be. Odabenn a levegőt 83 darab, a hagyományosnál vékonyabb lapát tereli a hűtőbordák felé, amely elég erős ahhoz, hogy magas fordulatszámmal pörögjön. A 0dB technológiának köszönhetően a ventilátorok teljesen kikapcsolnak, ha Csendes üzemmódban a CPU és GPU hőmérsékletek 50°C alá esnek. Ez igazán csendessé teszi a hűtést könnyű munkaterhelés mellett.

Katonai szintű keménység

A laptopoknak meg kell felelniük a szigorú MIL-STD-810H akkumulátor teszteken, hogy kiérdemeljék a TUF Gaming nevet. A tesztkészülékek megbízhatóságának ellenőrzéséhez a többszöri leejtés mellett rezgésnek, páratartalomnak és extrém hőmérsékletnek tettük ki azokat. A legkeményebb feltételek mellett is megbízható, így a Dash F15 képes ellenállni az utazás okozta véletlen ütődéseknek.

Könnyen bővíthető dizájn

A könnyen bővíthető dizájn leegyszerűsíti a rendszermemória- és tárolási fejlesztéseket. A készülékház alja az innovatív kipattintható csavarokkal nyitható ki. A gép széleit összetartó horgok kisebbek és erősebbek, mint korábban, lazább illesztéssel, ami megkönnyíti az alsó panel leválasztását és a burkolat alá jutást. A SO-DIMM és SSD foglalatok könnyen elérhetők a panel alján keresztül, így könnyű saját kezűleg bővíteni rendszeredet.

Pontos leütések

Új, csendes billentyűzetünk az út közbeni, diszkrétebb használat érdekében 30dB alatt tartja a bevitel zaját. A billentyűzet asztali számítógép stílusú elrendezése hézagot helyez az intuitív beazonosítást szolgáló funkcióbillentyűk és a gyorsbillentyűk közé, hogy könnyen elérhesd a a legfontosabb parancsokat. Az 1,7 mm-es billentyűút könnyű billentyűleütéseket tesz lehetővé, ami növelheti sebességed.

Armoury Crate

Az Armoury Crate egyesíti a rendszer és a világítás vezérlését, így a legfontosabb beállítások könnyedén, egyetlen programban érhetőek el. A széles körű személyre szabhatósággal preferenciáid szerint választhatod ki az esztétikus effekteket, finomhangolhatod a játékprofilokat, és meghatározhatod a hangbeállításokat. A Felhasználói profilokkal meghatározhatod és személyre szabhatod a preferenciáidat, amelyek a kedvenc játékok vagy alkalmazások megnyitásakor automatikusan ezekhez igazítják a teljesítményt, és az egyéb funkciók beállításait. Határozd meg te az élményt és tedd teljesen magadévá.

Processzor

Processzor típusa Intel Core i5
Processzor modell 11300H
Processzor órajel 3.1 GHz
Cache mérete 8 MB

Memória

Memória mérete 8 GB
Memória típusa DDR4
Memória maximális sebessége 3200 MHz
Memória foglalatok száma 1

Kijelző

Kijelző mérete 15.6"
Kijelző felbontása 1920 x 1080
Videokártya típusa  Dedikált
Videokártya modell GeForce RTX 3050 Ti
Grafikus memória mérete 4 GB
Kijelző felülete Matt
3D kijelző  Nem
Érintőképernyő Nem

Háttértár

Háttértár típusa  SSD
Háttértár kapacitása 512 GB

Kapcsolat

Adatátvitel
Bluetooth
Wlan
 
Csatlakozók
HDMI kimenet
 
DisplayPort kimenet
 
USB
Fülhallgató kimenet
Mikrofon bemenet

Akkumulátor

Akkumulátor cellaszáma 4

További tulajdonságok

USB 2.0 csatlakozók száma Nincs
USB 3.2 Gen 1 csatlakozók száma 3
USB Type-C Gen 1 csatlakozók száma Nincs
USB 3.2 Gen 2 csatlakozók száma Nincs
Numerikus billentyűzet Nincs
Billentyűzet világítás Van
Optikai meghajtó Meghajtó nélkül
Hangkártya Van
Kártyaolvasó Nincs
Tömeg 2 kg
Szín Szürke
Operációs rendszer Operációs rendszer nélkül
ASUS TUF Dash F15 FX516PE Notebook - i5 11300H, 8 GB RAM, 15.6" FULL HD, RTX 3050 ti 4 gb, 512 GB SSD
Üzenet:
519 900 Ft
Válassza ki Ön az online árat:
Még nem írt véleményt a termékről?

Termékinformációt, árajánlatot vagy visszahívást kér?

Kérjük valós adatokat adjon meg a megrendelés sikeressége érdekében!

Egyszerű megrendelés üzenetben!

Az alábbi mezők kitöltésével rendelheti meg ezt a terméket. Ha mást is szeretne vásárolni, írja be az üzenet rubrikába. Hamarosan telefonon keressük a részletek miatt.

Kérjük valós adatokat adjon meg a megrendelés sikeressége érdekében!

Köszönjük

5
4
vásárlónk bizalmát
Online Márkabolt
Iratkozzon fel hírlevelünkre!