ASUS ROG FALCHION gamer billentyűzet, Red Switch, Magyar kiosztás

Rendelhető

 

  • 7 év jótállással vásárolhat!

 

   

   

  Üzenet:
  93 990 Ft
  Válassza ki Ön az online árat:
  vagy

  keressen minket az alábbi telefonszámon +36 30 162 1874 munkaidőben 09:00 és 16:30 között, esetleg írjon e-mailt a akos@magicsystem.hu e-mail címre

  Általános jellemzők
  Márka
  Asus

  KOMPAKT, KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL

  A ROG Falchion egy 65%-os vezeték nélküli mechanikus billentyűzet, amely a mobil játékstílus újragondolására született. Interaktív érintőpanellel és innovatív, kétféleképpen használható fedőlappal rendelkezik. Ez az első vezeték nélküli Aura Sync RGB megvilágítással rendelkező ROG billentyűzet. A billentyűk strapabíró ROG polibutilén-tereftalát (PBT) műanyagból készült két színnel öntött (doubleshoot) billentyűsapkákat és német gyártmányú Cherry MX RGB mechanikus kapcsolókat kaptak a precíz, jól érzékelhető billentyűlenyomások érdekében. A ROG Falchion játékra alkalmas kategóriájú 2,4 GHz-es rádiófrekvenciás kapcsolata 1 ms-s válaszidőt és egyetlen feltöltéssel akár 450 órányi akkumulátoros használatot kínál.

  65%-OS MÉRET MINIMALISTA MEGOLDÁSOKKAL

  A ROG csapat célja egy kompromisszumok nélküli kompakt billentyűzet megalkotása volt. A nyíl és navigációs gombokat is sikerült mesterien elhelyezni egy 65%-os billentyűzetkiosztásban. A mindössze 306 mm széles ROG Falchion majdnem akkora, mint egy 60%-os billentyűzet. Minden funkcióval rendelkezik, amellyel egy normál billentyűzet, de sokkal kevesebb helyet kér az asztalodon.

  INTERAKTÍV ÉRINTŐPANEL

  A ROG Falchion bal szélén elhelyezett innovatív érintőpanelen kényelmesen állíthatod a hangerőt, de gyorsparancsokat is készíthetsz az alkalmazások közötti váltáshoz, vagy a másoláshoz és beillesztéshez. Arra is beprogramozható, hogy makrógombként működjön, ezzel a játékhoz kínál egy újabb intuitív kezelőelemet.

  KETTŐS CSATLAKOZÁS
  AKÁR 450 ÓRÁS HASZNÁLAT AKKUMULÁTORRÓL

  A 2,4 GHz-es rádiós kapcsolat nulla közeli válaszideje és az akár 450 órás akkumulátoros üzemidő azt a stabilitást és tartósságot nyújtja, amely feltétele a jó játékélménynek. Vezetékes USB módban is használható.

  STRAPABÍRÓ PBT
  FELÜLETKOPÁSNAK ELLENÁLÓ BILLENTYŰSAPKÁK

  A ROG PBT Doubleshot billentyűsapkák különleges, felsőkategóriás érzetet és hosszan tartó strapabírást nyújtanak. A billentyűk közepes magasságú sapkával és rövidebb felfogatócsonkkal készülnek, hogy kevésbé billegjenek és kényelmesebb legyen rajtuk gépelni. A precíz, ún. „double-shot” fröccsöntési eljárással készült áttetsző billentyűsapkák különleges betűképe és a ROG Falchion gombonként egységes megvilágítása eltéveszthetetlen ROG megjelenést kölcsönöz a terméknek.

  POLIKARBONÁT BILLENTYŰFEDÉL

  Az áttetsző polikarbonát billentyűfedél nagyon hatékonyan védi a billentyűzetet tárolás közben, vagy amikor LAN partikra viszed a ROG Falchiont. Ha a fedelet leveszed és a billentyűzet alá teszed, akkor az alsó RGB fények sejtelmesen átderengenek rajta.

  VEZETÉK NÉLKÜLI AURA SYNC BILLENTYŰNKÉNT KÜLÖN RGB FÉNYEKKEL

  A ROG Falchion az első olyan ROG billentyűzet, amely vezeték nélküli Aura Sync megvilágítással rendelkezik. Az Aura Sync RGB funkcióval a teljes színskála és sokféle dinamikus megvilágítási effektus a rendelkezésedre áll, hogy olyan billentyűzetet alkoss magadnak, amely csak a tiéd. Szabd személyre a magad módján, és ragyogj vezeték nélkül.

  CHERRY MX RGB KAPCSOLÓK

  A ROG Falchion Cherry MX RGB kapcsolókat használ annak a precíz mechanikus érzetnek az eléréséhez, amelyet a játékosok és a gépek rajongói úgy szeretnek. Ezek a prémium minőségű német kapcsolók arról híresek, hogy minden egyes billentyűleütésnél optimális vezérlést és válaszkészséget nyújtanak.

  ARMOURY CRATE

  Az Armoury Crate egy szoftveres segédeszköz, amelyet a támogatott gamer termékek központi vezérléséhez terveztünk. Ezzel könnyedén állítgatható a rendszer kinézete és működése. Az Armoury Crate-tel egyetlen magától értetődő felületen könnyedén személyre szabható a kompatibilis eszközök RGB megvilágítása; az Aura Sync-kel pedig össze is hangolhatók, ha a teljes rendszeren egységes fényeffektusokat akarsz kialakítani. Az Armoury Crate emellett lehetővé teszi egyedi felhasználói profilok létrehozását, gombok leképezését, makrók rögzítését, de akár még azt is, hogy játék közben követhesd a hardverstatisztikákat.

  GYORSTÖLTÉS

  Harminc perces töltés után kikapcsolt fényekkel akár 32 órát is játszhatsz.

  BEÉPÍTETT MEMÓRIA

  Ments el akár hat – ezen belül akár öt saját – profilt, és használd azokat bármikor és bárhol.

  100% ANTI-GHOSTING ÉS N-KEY ROLLOVER FUNKCIÓ

  A rendszer minden billentyűleütést pontosan érzékel, mindegy, hány gombot nyomsz le egyszerre.

  ÉRINTŐPANEL ÉS WINDOWS GOMB KIZÁRÁSA

  Kapcsold ki az érintőpanelt és a Windows gombot egyetlen gombnyomással a zavartalan játék érdekében.

  FUNKCIÓZÁROLÁS GOMB

  Válts egyszerűen a szám- és funkció (Fn) gombok között a különböző helyzetekben alkalmas módok egyszerű kiválasztásához.

  MAKRÓRÖGZÍTÉS MENET KÖZBEN

  Vegyél fel makrókat menet közben és tedd ki azokat a teljesen programozható gombokra.

  Billentyűzet csatlakoztatása USB
  Vezeték nélküli Igen
  Háttérvilágítás Van
  Mechanikus  Igen
  ASUS ROG FALCHION gamer billentyűzet, Red Switch, Magyar kiosztás
  Üzenet:
  93 990 Ft
  Válassza ki Ön az online árat:
  Még nem írt véleményt a termékről?

  Termékinformációt, árajánlatot vagy visszahívást kér?

  Kérjük valós adatokat adjon meg a megrendelés sikeressége érdekében!

  Egyszerű megrendelés üzenetben!

  Az alábbi mezők kitöltésével rendelheti meg ezt a terméket. Ha mást is szeretne vásárolni, írja be az üzenet rubrikába. Hamarosan telefonon keressük a részletek miatt.

  Kérjük valós adatokat adjon meg a megrendelés sikeressége érdekében!

  Köszönjük

  6
  2
  vásárlónk bizalmát
  Online Márkabolt
  Iratkozzon fel hírlevelünkre!