7 év garanciával vásárolhat Laptopot!

 

A Laptop Onlinemárkaboltok által forgalmazott laptopok megfelelnek a törvényben meghatározott fogyasztóvédelmi előírásoknak, meghibásodás esetén a Kapuvári telephelyünkre visszajuttatva a laptopot Mi intézzük a garanciát. 

HIVATALOS GARANCIA PLUSZ 7 évre

                

A gyártói jótállást, a teljeskörű Hivatalos Garancia Plusz kiterjesztett jótállással 7 évre egészítjük ki.
   

Ami elromolhat, az bizony el is romlik...

Önnel is előfordult már, hogy háztartási gépe pár nappal a gyári jótállás lejárta után romlott el? Bosszantó hiba, arról nem is beszélve, hogy egy egyszerű szervízelés kiszállással együtt mindjárt 10-15 000 forintot vesz ki a pénztárcájából.

   

Megóvjuk a nem várt költségektől!

A Hivatalos Garancia Plusz Szolgáltatással 7 évig nyugodtan alhat, a megvásárolt készüléke miatt nem kell aggódnia. Hiba esetén a javítás ÖSSZES költsége minket fog terhelni.

   

A Hivatalos Garancia Plusz azt jelenti, hogy a megvásárolt háztartási gép jótállási idejét (a gyári jótálláson felül) 7 évre egészítjük ki (pl. egy 2 év gyári jótállásos készülék esetében ez +5 évet jelent).
   

A Hivatalos Garancia Plusz egyik feltétele, hogy Ön a szerződésben szereplő, megvásárolt termék ingyenes műszaki felülvizsgálatát írásban (e-mail, vagy postai levél) bejelentse, és igényelje a gyári jótállás lejárta előtt 60-90 nappal.
   

Ez a műszaki felülvizsgálat 4.990 Ft, és a Hivatalos Garancia Plusz jótállás érvényességének végéig, évente szükséges megismételni.
   

Felhívjuk figyelmét, hogy a műszaki felülvizsgálatra való igény bejelentésének elmulasztása, az éves ingyenes felülvizsgálatok meghiúsulása, vagy a szerviz kiszállási díj ki nem fizetése a Hivatalos Garancia Plusz jótállás automatikus érvénytelenítését vonja maga után.
   

A felülvizsgálatra el kell juttatni készülékét a telephelyünkre (9330, Kapuvár, Cseresznye sor 9.) a szerződésben szereplő készüléket. A költségeinek a 3X adjuk vissza Online Pénztárcájába!
  

A Hivatalos Garancia Plusz kizárólag akkor érvényes, ha Ön a megvásárolt, szerződésben szereplő termék gyári jótállásán felül, a gyártó által egyes esetekben felkínált kiterjesztett jótállását a gyártó által megadott elektronikus felületen érvényesítette, és az ehhez szükséges dokumentumokat megkapta.